Spring naar content

Achttien81
alles binnen bereik

De bijzondere locatie nodigt direct uit tot een lange wandeling met de hond of een hardlooprondje. Toch ben je ook zo in de dorpskern van Dongen en zit je vlak bij de steden Breda en Tilburg. Achttien81 heeft de ingrediënten in zich om op alle mogelijke manieren te kunnen genieten. Alles is binnen bereik.

‘Als we hier wonen, kunnen we lekker naar buiten om boomhutten te bouwen. Als mama roept moeten we naar de voetbaltraining.’

FINN EN DAAN, 8 EN 10 jaar

Achttien81 in Dongen
alles binnen bereik

Dongen is verrassend veelzijdig en heeft een gezellige dorpskern met veel winkels, horeca en cultuur. Binnen een paar minuten fietsen ben je er. De gemeente heeft mooie kerken, een zeldzame kerkruïne, monumenten, villa’s, herenhuizen en tal van leerlooierijcomplexen die de geschiedenis van het leerlooiersdorp Dongen weergeven.

Om de hoek van Achttien81 bevinden zich twee basisscholen en op vijf minuten fietsafstand ligt de middelbare school, met onderwijs van vmbo tot aan vwo.

Ook is het plaatselijke verenigingsleven actief, zowel voor sport als voor de meest uiteenlopende hobby’s, en geniet je van het afwisselende theater- en podiumprogramma van De Cammeleur. Direct ten zuidoosten van De Bergen bevinden zich een zwembad, een recreatieterrein en een trimbaan.

Vlak bij Achttien81 bevinden zich de Efteling, de Loonse en Drunense Duinen, Safaripark Beekse Bergen en De Biesbosch. En Dongen ligt zo’n twintig kilometer van Breda en Tilburg en op fietsafstand van Oosterhout.

De ontwikkeling van de
mooiste woonwensen

Van industriële lofts tot ruime twee-onder-een kapwoningen

De bouw is
gestart.