Spring naar content

Leest F

Loftappartement bouwnummer 13-M

Het verleden en een prachtige
toekomst smelten samen 

In dit industriële rijksmonument woon je anders dan standaard. Het hele pand beschikt over verrassend mooie, originele details. Zo kunnen de plafondhoogtes in de woonkamers wel oplopen tot bijna vijf meter en krijgt de monumentale trap een prominente plek bij de hoofdentree. De stalen kozijnen, de betonnen pilaren en de betonnen balken in de plafonds zijn in alle lofts terug te zien. In een van de loftappartementen bevindt zich zelfs nog het originele schoenenliftje. Maar ook de originele scheidingswand tussen mannen en vrouwen krijgt weer een mooie plek in dit voormalige fabriekspand.
De speelse indeling van de loftwoningen wordt gekenmerkt door niveauverschillen en entresols en zorgt voor een bijzondere dynamiek en maximaal gebruik van de ruimte.De kabelgoten en de aan te leggen luchtkanalen blijven in het zicht en benadrukken de industriële sfeer van de lofts. Via de lift of de monumentale trap bereik je de woningen op de 1e verdieping. Vanzelfsprekend zijn de woningen gasloos en voorzien van modern comfort.

Verdiepingen_monument_Leest_F

3D beelden
Leest F – Loftappartement bouwnummer 13-M

Plattegronden
Leest F – Loftappartement bouwnummer 13-M

Via de prachtige monumentale trap kom je op de 1e verdieping. Wanneer dat nodig is gebruik je de fraaie glazen lift. Via de galerij met de grote fabrieksramen en bakstenen gevel, die zoveel mogelijk in tact blijven, bereik je de voordeur van jouw woning.

  • Bijzonder speels ingedeeld, karakteristiek hoekappartement met fraaie raampartijen in de zijgevel
  • De originele houten deuren gaven in de fabriek toegang tot de lift, nu leiden ze naar de keuken en de buitenruimte
  • De afgesloten entresol is zeer geschikt als werkkamer en/of logeerkamer
  • Op de overdekte buitenruimte zit je lekker beschut, deze heeft een grote raampartij op het noorden en is open aan de westzijde
  • In de algemene berging heb je een privé berging voor o.a. het stallen van je fiets

Proef de sfeer
van Achttien81

De bouw is
gestart.