Spring naar content

Leest G

Loftwoningen bouwnummers 14-M + 15-M + 16-M + 17-M

Het verleden en een prachtige
toekomst smelten samen

In dit industriële rijksmonument woon je anders dan standaard. Het hele pand beschikt over verrassend mooie, originele details. Zo kunnen de plafondhoogtes in de woonkamers wel oplopen tot bijna vijf meter en krijgt de monumentale trap een prominente plek bij de hoofdentree. De stalen kozijnen, de betonnen pilaren en de betonnen balken in de plafonds zijn in alle lofts terug te zien. In een van de loftappartementen bevindt zich zelfs nog het originele schoenenliftje. Maar ook de originele scheidingswand tussen mannen en vrouwen krijgt weer een mooie plek in dit voormalige fabriekspand.
De speelse indeling van de loftwoningen wordt gekenmerkt door niveauverschillen en entresols en zorgt voor een bijzondere dynamiek en maximaal gebruik van de ruimte. De kabelgoten en de aan te leggen luchtkanalen blijven in het zicht en benadrukken de industriële sfeer van de lofts. Via de lift of de monumentale trap bereik je de woningen op de 1e verdieping. Vanzelfsprekend zijn de woningen gasloos en voorzien van modern comfort.

Verdiepingen_monument_Leest_H

3D beelden
Leest G – Loftwoningen bouwnummers 14-M + 15-M + 16-M + 17-M

Plattegronden
Leest G – Loftwoningen bouwnummers 14-M + 15-M + 16-M + 17-M

Via de prachtige monumentale trap kom je op de 1e verdieping. Wanneer dat nodig is gebruik je de fraaie glazen lift. Via de galerij met de grote fabrieksramen en bakstenen gevel, die zoveel mogelijk in tact blijven, bereik je de voordeur van jouw woning.

  • Bijzondere woning door de combinatie van authentiek en nieuwbouw
  • Naast de vier kamers heb je nog een riante ruimte met toegang tot dakterras om vrienden te ontvangen of heerlijk privé van de natuur te genieten
  • Fanstastisch dakterras waar je geniet van de middagzon met uitzicht over De Bergen, het voelt als een penthouse
  • In de algemene berging heb je een privé berging voor o.a. het stallen van je fiets

Deze woningen zijn echt bijzonder, laat je inspireren door de ruimtes en bedenk alvast hoe jij jouw woning wilt indelen.

 

De plattegronden van bouwnummers 16 en 17 zijn in spiegelbeeld

Proef de sfeer
van Achttien81

De bouw is
gestart.