Spring naar content

29 | 04 | 2022

Geef nu je woningvoorkeur door

Log snel in op je persoonlijke pagina! Op je persoonlijke pagina ‘Mijn Omgeving’ kun je, naast het doorgeven van de personalia van jou en indien van toepassing van je partner, ook alvast je voorlopige woningvoorkeuren doorgeven met een maximaal aantal van 4 voorkeuren. Op die manier ben je helemaal voorbereid als de verkoop echt van start gaat.

Heb je nog geen account aangemaakt doe dat dan snel. Dan ben je er straks bij ‘start verkoop’ als een van de eerste bij om je definitieve keuze aan ons kenbaar te maken.

Wanneer start de verkoop?
We verwachten medio mei te starten met de verkoop. We zijn nu druk bezig om alle verkoopdocumenten gereed te maken en zodra deze definitief zijn gaat de verkoop van start. Wij zullen je hierover tijdig infomeren. Met al het enthousiasme dat we al ervaren werken we extra hard om Achttien81 gereed te maken voor de verkoop.

 

 

 

Financiële scan voor een weloverwogen keuze
In aanloop naar de verkoop adviseren we je om een financiële scan te laten maken, zodat je straks weloverwogen een keuze maakt voor de woning die jouw voorkeur heeft. Onze makelaars zijn je daarbij graag van dienst. Je kunt hiervoor contact opnemen met:

  • Van De Water Groep in Oosterhout – telnr.: 0162 – 447 447, e-mail hypotheken@vandewatergroep.nl
  • Kin Makelaars in Dongen – Hypotheek adviseur is: Floris”Hand, telnr.: 0162 – 372 237, e-mail welkom@florishand.nl
33125-INT-S1_v2+bouwnr