Spring naar content

27 | 07 | 2022

Wonen in Achttien81 biedt heel veel voordelen

Hier aan de Sint Josephstraat in Dongen, komt alles samen. Tussen het authentieke industriepand en natuurgebied De Bergen kan je heerlijk wonen in een van de 18 twee-onder-een-kapwoningen.
Een fijn huis en een prettige woonomgeving zijn van groot belang voor ons woon-, werk- en levensgeluk. Zo ook bij Achttien81, op een van de mooiste plekken in Dongen. Daar kijken we verder dan alleen de woningen, maar creëren we een unieke plek waar je 365 dagen per jaar een vakantiegevoel hebt.

Dat komt mede doordat een groot deel van de bestaande bomen behouden blijft en zoveel mogelijk wordt aangevuld met inheemse beplanting. Dit wonen tussen het groen biedt in de zomerhitte verkoeling en zorgt voor zuivering van de lucht. Al het groen levert niet alleen een mooi plaatje op, maar maakt het wonen in Achtttien81 juist bijzonder en aantrekkelijk.

Nog 5 voordelen om te kiezen voor een twee-onder-een-kap-nieuwbouwwoning in Achttien81

  1. De woningen zijn gasloos en dus zonder gasrekening. In vergelijking met bestaande bouw zijn deze woningen een stuk zuiniger in energiegebruik.
  2. Alles in je woning is nieuw, daardoor heeft je huis de eerste vijf jaar nauwelijks of geen onderhoud nodig. Dit gemak is mede te danken aan de gebruikte duurzame en moderne materialen.
  3. De twee-onder-een-kapwoningen in Achttien81 zijn duurzamer dan oudere woningen. Dit komt door de goede isolatie en het gebruik van duurzame technieken om het huis van warmte en elektriciteit te voorzien.
  4. De woningen in Achttien81 zijn voorzien van zonnepanelen. Zonne-energie is 100% duurzaam en is voordelig voor je portemonnee. Zo geniet je gegarandeerd van een terugkerende besparing op je energierekening en ben je voor een groot gedeelte beschermd tegen de schommeling van de energieprijzen.
  5. Je kan in je nieuwe huis veel meteen zelf kiezen, zoals de keuken, de badkamer en allerlei afwerkingen. Je maakt alles direct naar jouw smaak en wens.

Kies je voor een woning in Achttien81, dan kies je voor een duurzame woning met een fantastisch wooncomfort!

Ontwerp zonder titel-91