Spring naar content

10 | 08 | 2022

Open huis twee-onder-een-kapwoningen zaterdag 20 augustus 10:30 – 11:30

Bij Achttien81, verscholen achter de Sint Josephstraat in Dongen, woon je op een historische plek midden in de natuur. In de rijksmonumentale schoenfabriek realiseren we achttien industriële lofts.
Tegen het glooiend groen en stuifzand van De Bergen kun je heerlijk wonen in een van de 18 twee-onder-een-kapwoningen. Ben je geïnteresseerd in een van deze twee-onder-een-kapwoningen?
Je bent van harte uitgenodigd voor het open huis op het terrein waar we deze woningen gaan realiseren.

OPEN HUIS
Wanneer:          zaterdag 20 augustus
Tijdstip:            van 10:30 – 11:30 uur
Ingang:              via de entree van het monument – Sint Josephstraat 39

HET MONUMENT IS DEZE DAG NIET TOEGANKELIJK

Er zijn nog een aantal woningen te koop 

Door de hoogteverschillen in het terrein, veroorzaakt door de zandverstuiving, en omdat het grootste deel van de bomen behouden blijft, plaatsen we de woningen speels op het terrein. Zo heb je vanuit elke woning een andere beleving van de omgeving.

 

 

mWil jij een achtertuin grenzend aan de bomen van De Bergen, waar je op hete zomerdagen lekker koel kunt zitten? Of kies je juist voor een huis waar je ‘s-avonds kan genieten van de ondergaande zon op het terras in de voortuin?

Er zijn nog een aantal woningen te koop en je bent van harte welkom om jouw favoriete plek uit te zoeken. De kavels zijn uitgezet en het is duidelijk te zien waar welke woning komt. De makelaars staan voor je klaar om je te helpen bij het maken van een keuze.
Ben je nu al geïnteresseerd?
Wil je voor zaterdag 20 augustus al meer weten over de twee-onder-een-kapwoningen in Achttien81? Schrijf je dan in via de website of neem direct contact op met één van onze makelaars. Zij maken graag een persoonlijke afspraak met je.

Situatietekening met noordorientatie_2