Spring naar content

23 | 03 | 2022

Sneak preview vrijdag 18 maart jl. groot succes

De sneak preview in de oude JAL-schoenfabriek op het voormalige JAL-terrein op vrijdag 18 maart jl. was een groot succes.
Op de 1e verdieping van het industriële Rijksmonument kregen geïnteresseerden een inzage in de plattegronden van de meeste woningtypes die hier worden gerealiseerd. Dat leverde veel enthousiaste reacties op.

Hazenberg heeft ruime ervaring in het ontwikkelen en realiseren van locaties met bestaande gebouwen in combinatie met nieuwbouw en ontwikkelt een nieuw, gevarieerd woongebied op het JAL-terrein. In het rijksmonument komen 18 industriële loftwoningen en tegen natuurgebied De Bergen 18 grondgebonden twee-onder-een-kap nieuwbouwwoningen. De loftwoningen variëren in grootte van 57 m2 tot 178 m2 met allemaal een buitenruimte in de vorm van een balkon, tuin of dakterras.

 

 

Het Rijksmonument wordt in ere hersteld waarbij zoveel mogelijk originele details behouden blijven. Zoals de monumentale trap, het schoenenliftje, de betonnen pilaren en de betonnen balken in de plafonds. Maar ook de originele scheidingswand tussen mannen en vrouwen krijgt straks een prominente plek in dit voormalige fabriekspand.
De grondgebonden twee-onder-een-kapnieuwbouwwoningen liggen speels in het plan en zijn te gast in de natuur.
Hazenberg geeft invulling aan de wens om voor verschillende doelgroepen een fijne plek te ontwikkelen. Jong én oud kunnen hier fijn wonen.

 

sneak preview Achttien81