Spring naar content

09 | 06 | 2023

Woensdagavond 21 juni: Start verkoop 2e fase twee-onder-een-kapwoningen

We nodigen je graag uit voor de start van de verkoop van de 2e fase; 9 twee-onder-een-kapwoningen gelegen tegen het groen van natuurgebied De Bergen.
De 1e fase van de 18 tweekappers is verkocht en de bouw van alle woningen is gestart. Naar verwachting ontvang je al in het 1e kwartaal van 2024 de sleutel van je nieuwe woning.
De komende maanden zijn een aantal meerwerkopties voor deze woningen nog mogelijk. Het verkoopteam van Achttien81, bestaande uit de makelaars, de kopersbegeleider en de ontwikkelaar, zijn die avond aanwezig om de mogelijkheden met jou te bespreken.

VERKOOPEVENT:  Midzomernacht woensdag 21 juni 

Woensdag 21 juni, is de langste dag van het jaar. Op dit natuurlijk hoogtepunt staat de zon op z’n hoogst en is de natuur in volle groei en bloei. Een mooi moment om te genieten van de natuur op de locatie van Achttien81 grenzend aan natuurgebied De Bergen.
Je bent van harte welkom om zelf te ervaren hoe het is om te wonen in deze prachtige omgeving. Kom langs en laat je verrassen.

Verkoopevent 2e fase twee-onder-een-kapwoningen
Wanneer:         Woensdag 21 juni
Tijdstip:           van 18:00 – 20:00 uur
Ingang:            via de inrit naast Sint    Josephstraat 53

Ben jij op zoek naar een plek waar je kunt genieten van de rust en de natuur? In Achttien81 woon je in een kleine woonwijk in het groen en ook nog eens dicht bij het centrum van Dongen.

 

De bouw van de twee-onder-een- kapwoningen officieel gestart 

Vorige week woensdag heeft op een prachtige, zonnige dag wethouder Kees de Jong het officiële startsein gegeven voor de bouw van de twee-onder-een-kapwoningen onder aanwezigheid van kopers, omwonenden, bouwers, makelaars en overige genodigden. Tijdens dit feestelijk moment heeft wethouder De Jong het ‘eerste huis’ van Achttien81, een insectenhotel, onthuld. Het ‘eerste huis’ is een cadeau van de ontwikkelende bouwer Hazenberg aan de toekomstige bewoners, als symbool van de verbondenheid met de natuur.
Meer informatie over dit feestelijke moment lees je hier.

Ben je enthousiast?

Wil je nu al meer weten over wonen in Achttien81? Klik dan hier voor het aanbod of neem contact op met de makelaar. Zij maken graag een persoonlijke afspraak met je om de mogelijkheden van de twee-onder-een-kapwoningen met je door te nemen.
Er zijn ook nog enkele loftwoningen te koop. Ook hiervoor ben je op 21 juni a.s. van harte welkom.
De koffie staat klaar!

 

 

Ontwerp zonder titel-230