Spring naar content

26 | 05 | 2022

Start verkoop woensdag 1 juni 19:00 -21:00 uur in de JAL-fabriek

Op woensdag 1 juni start de verkoop van Achttien81 en is alle informatie over de 18 twee-onder-een-kapwoningen en 18 industriële lofts beschikbaar op de website. Naast de definitieve koopsommen en verkooptekeningen vind je dan onder ‘downloads’ onder andere de brochure, de technische omschrijving en de koperskeuzelijst.

Verkoopevent woensdag 1 juni van 19:00 – 21:00 uur
Voordat je een definitieve keuze maakt voor een woning waar jij zou willen wonen, ben je van harte welkom in het rijksmonument, de oude JAL-fabriek. Op de twee woonlagen zetten we de contouren uit van de lofts die hier gaan komen.

Buiten op het terrein van de twee-onder-een-kapwoningen, zijn de kavels uitgezet. Per kavel zie je welke woning het betreft en wat de perceelsgrootte is.

Natuurlijk zijn de makelaars en ook de financiële adviseurs aanwezig om jou nader te informeren en te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze.

We geven deze avond geen verkoopinformatie uit. Deze is vanaf 1 juni beschikbaar op de website en natuurlijk ben je altijd van harte welkom op het kantoor van een van de makelaars.

Hoe verloopt de verdere procedure?                       Vanaf de start van de verkoop op 1 juni is het mogelijk om je definitief in te schrijven voor een of meerdere bouwnummers. Het inschrijfformulier tref je aan in je persoonlijk account in de ‘mijn omgeving’. Heb je nog geen account, dan kun je dit eenvoudig aanmaken als je naar ‘inschrijven’ gaat. Inschrijven kan tot dinsdag 14 juni 23:59 uur. Let op: ook wanneer je eerder jouw voorkeur voor een of meerdere bouwnummers hebt opgegeven, dan geef je bij de start van de verkoop opnieuw door in welke bouwnummers je definitief geïnteresseerd bent. 

Hoe vindt de toewijzing plaats?
De sluiting van de inschrijving is op dinsdag 14 juni om 23:59 uur. De bekendmaking van de uitkomst van de inschrijvingen en de toewijzing zal plaatsvinden op uiterlijk woensdag 22 juni. Dan krijg je van een van de makelaars bericht of een woning aan jou is toegewezen. Meer informatie over de inschrijf- en toewijzingsprocedure vind je vanaf woensdag 1 juni terug op de website.

Nog even alles op een rijtje

Woensdag 1 juni:  Start verkoop (schrijf je in)

Woensdag 1 juni van 19:00 – 21:00: Verkoop op locatie

Dinsdag 14 juni om 23:59: Sluiting inschrijving

Woensdag 22 juni: Bericht van toewijzing

Ontwerp zonder titel-92